calisto.bg

7 Причини да празнуваме Коледа и Нова Година в България – за живеещи постоянно в България или далече

21.10.2020
За дългите Коледни и Новогодишни празнични дни, ние от Калисто Турс обикновено търсим далечна, екзотична дестинация, за да слеем почивните дни за двата празника. Доста често тази далечна, екзотична дестинация трябва да е топло място, с плаж и океан, за да може като се завърнем отново на работа, да се похвалим със сияен тен и поне карибски слънчев загар.

Такива бяха плановете ни до миналите Коледни и Новогодишни празнични дни, преди светът да познава вируса на Ковид-19.
Дали от съображения за запазване на стабилността на здравната ни система или от невъзможност за пътуване или усложнено такова, придуржено с тестове и допълнителен разход на средства, ние от Калисто Турс тази година решихме да почиваме за Коледа и Нова година в родината.
Тези ни планове особено се засилиха след като българските хотели от своя страна започнаха да предлагат атрактивни оферти, както за коледните, така и за Новогодишните празнични дни.И така ние имаме за вас 7 причини:
 
  • Пътешествието си е пътешествие и без прекосяване на граници, което в последно време отново се усложни. Този път от предпазни маски, ръкавици, шлемове, термометри, ПСР тестове и други документи и формалности.
 
  • Радостта от откривателството - да откриеш наблизо нещо, което си търсил надалече.
 
  • У дома си, но малко по-различно и празнично "у дома".
 
  • По-изгоден вариант – повече останали пари за подаръци за близките.
 
  • Включително и да вземеш със себе си по-голяма компания от близки хора за празника.
 
  • Мили детски спомени - коледно-новогодишният дух се подхранва от тях, защото дори мандарините и бананите на родна земя ухаят носталгично в точния момент.
 
  •  И последно – едновременно с удоволствието, засилване на имунната система, здравето и духа със СПА процедури и балнеология.  
 

Екипът на „Калисто Турс“ подбра за вас най-добрите оферти за Коледа и Нова година и няма да се изненадаме да се засечем с вас, а още повече ще се радваме да си кажем „За много години“ в новогодишната нощ, за да посрещнем една по-добра, по-здрава и по-усмихната Нова 2021 година.
 

 

 
 
Всички новини

Дестинации