calisto.bg

Най-добрият избор на дестинация според зодията

06.04.2020
 

Сезонът на екскурзиите и почивките е в разгара си - дестинации и изгодни оферти дебнат отвсякъде! Коя от всички обаче да изберем е Големият въпрос сполетял мнозина. Колкото и приятен да е изборът на дестинация, той невинаги е лесен. Често пъти изборът за поредното пътуване може да предизвика голямо лутане, загуба на време и нерви. Едни умни хора обаче (астролозите) казват, че зодиакалният знак подсказва на какъв тип места човек би се чувствал най най най-добре (като у дома си).

 

Berlin-OberbaumBridge_1600.jpg


 

И така, да започнем с Овен:

Овните са известни с твърдия си характер и енергия. Ригиден тип хора са и като такива много биха се зарадвали на немската култура и атмосфера. Препоръчваме Берлин и Швейцария за всеки случай (ако случайно не ви се ходи до Германия) :)

Телец

Тъй като са родени да се наслаждават на живота, най-важното за тях е релаксацията, лукса и добрата храна. Пълното си щастие ще намерят в Гранада (Испания), Мексико или пък на Малдивите.

 


EUROPEMEDITERRANEANITALYCON_ITAITALIANCITIESVENICERES_000655  Близнаци

Представителите на този знак се адаптират бързо и лесно към различните места/култури. Това обаче води след себе си и непредвиденото отегчаване от същите. Те се нуждаят от нови и нови предизвикателства, като именно затова една от "техните" дестинации е Тулум, Мексико - спокойствие и лежерност през деня, забавления и безкрайни партита през нощта!

Рак

Артистични и с богато въображение! Обичат пътуванията с приятели и/или семейство, като задължителна част от дестинацията е добрата храна. :) Препоръчваме Лисабон (Португалия) и езерото Комо (Италия).

 

 


Лъвimages.jpg

Дали Дубай е направен за тях или някой представител на тази зодия е главен архитект на сградите не знаем, но това се нарича перфектна комбинация! Репликата "Блясък е второто ми име" отговаря абсолютно и за двете :)
Други дестинации, с които също си пасват са Куба и Рио де Жанейро.

Дева
Не обичат бездействието, но все пак когато са на почивка обичат да са сред
природата и да търсят образователното и обогатяващото - културата, храната, заведенията и разбира се забележителностите. :) Подходящи места са ПарижГърцияИспания.

 

Везниbigstock-Baha-i-gardens-and-temple-on--800 x 600.jpg

Представителите на тази зодия много ценят естествената красота. Обичат спокойствието и разглеждането на нови и нови неща, мразят клишетата. Ще се чувстват прекрасно в ЕгипетМароко или пък Израел. :)

Скорпион

Както повечето зодии и те обичат да разпускат качествено. Ровин, Хърватия е идеалното местенце за независимия, но обичащ контрола Скорпион. Остров Бурано, Италия също би им допаднал, както и всяко едно кътче от Япония. :)


 

 
What-To-See-In-Istanbul-Turkey-4.jpg

 

Стрелец

Стрелците са весели идеалисти, обичат да експериментират и са известни със страстта си към пътешествията. Като такива те често се оставят на чувството за свобода да ги води. Представителите от тази любопитна зодия ще се насладят на пътуване до Истанбул, където няма недостиг на места за изследване. :) А пък за най най-лесно отегчаващите се – Мадагаскар, БоливияТайланд.

 

Козирог

Почитатели са на ваканциите, съчетаващи време със семейството и забавленията. Като препоръчителни дестинации за тях сме извадили Калифорния и Хаваите.

  

arttoursltd-italy-venice-rialto.jpgВодолей

Водолеите предпочитат познати места, на които могат да се радват нанезависимия си характер и праволинейност. И поради това когато те открият подходящото място за отпочиване, често се връщат на него отново и отново. Такива подходящи места за Абу Даби, Лондон и Швейцария.

Риби


Артистични и интуитивни по фабричност, рибите са същински мечтатели. Задължително при тях е посещението на ИталияХоландия и Париж. :)

 

 

Бяхме ли Ви полезни?

Ако тази статия ви е харесала, моля харесайте ни във ФБ – CalistoTours

1110

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ПРЕДСТОЯЩИ ЕКСКУРЗИИ И ЦЕНИ, МОЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ НАШИЯТ САЙТ Calisto.bg


 
Всички новини

Дестинации