calisto.bg

Уикенд екскурзия в Дъблин, Ирландия

Продължителност: 4 дни / 3 нощи

Вид транспорт:
Самолет

Дати на отпътуване:

Оферта №: Е-387

Цена от: 957 лв.


Резервирай

Уикенд екскурзия в Дъблин, Ирландия
 

Ноември – Март – 870 лв
Април – Октомври – 990 лв
 
  • цените не важат за празнични дни и дати с висока натовареност

Ирландия - земята на героичните саги, центърът на келтската култура и една от временните „бази” на неспокойните викинги. Интересно е да пътувате до тази част на Европа, тъй като такива скалисто-равнинни пейзажи, „подсилени” от морската необятност, другите континенталните страни не са в състояние да предложат. Но по-конкретно, днешна Ирландия е място, където въпреки разрушителната сила на технологичния прогрес природата продължава да доминира и доминира. Може би затова все повече и повече пътници попадат под магическия чар на Изумрудения остров всяка година!
 

ПРОГРАМА

Ден 1 
Отпътуване от летище София. Пристигане в  Дъблин. Придвижване до хотела /самостоятелно или с организиран трансфер/. Настаняване. Свободно време. Нощувка. 
Ден 2 
Закуска. Възможност за обиколка на Дъблин с туристически автобус – HOP-ON-HOP-OFF. Билета е валиден 24 часа в избран от Вас ден и час на седмицата (автобус).
В автобуса HOP-ON-HOP-OFF получавате слушалки с беседа за забележителностите на града (аудиогид) на почти всички европейски езици без български. Може да слезете от автобуса когато пожелаете и да разгледате подробно дадена забележителност, като на всяка спирка има разписание на следващия автобус на който може да се качите. Нощувка. 
Ден 3 
 Закуска. Свободен ден. Възможност за самостоятелна разходка в Парк Сейнт Стивънс Грийн или Дъблинския зоопарк. Забележителностите които може да посетите и видите: Замъкът на Дъблин, Колежът „Тринити“-най-старият университет в Ирландия, Катедралата Крайст Чърч-на-старата каменна сграда в Дъблин, Пивоварната на бирата Гинес, Катедралата Свети Патрик-най-голямата църква в цяла Ирландия, Музея на восъчните фигури, Площад Мериън- най-големият площад в Дъблин .Около площада са  на-важните сгради на града които може да посетите: Националната галерия, Националният музей и седалището на ирландския парламент. Нощувка. 
Ден 4
Закуска. Самостоятелно придвижване  до летището. Полет за София.
 

ПРИМЕРНО ПОЛЕТНО РАЗПИСАНИЕ

София – Дъблин 16:25 – 18:20
Хамбург– София 08:35 – 14:15
 
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСКУРЗИИ 

ХОП ОН – ХОП ОФ – целодневен автобусен тур с възможност за слизане от автобуса. Възрастен 23 евро/ Дете по запитване
Усетете трептящия пулс на живота в Дъблин с автобусната екскурзия за която получавате отворен 24 часов билет. Автобусът се движи по туристически маршрут където може да се слезе на желана спирка и да се вземе следващия автобус. На разположение е аудио гид на английски, немски, испански, френски, руски, японски и др, без български език.
* Екскурзията се провежда всеки ден.

Примерни хотели:
Хотели 3* The Belvedere Hotel Parnell Square ; Academy Plaza Hotel
Хотели 4* North Star Hotel
 
 
  • самолетен билет София/ Дъблин /София;
  • летищни такси;
  • малка чанта на борда (40 x 20 x 25 см); 
  • 3 нощувки със закуски в хотел 3*;
 
  • трансфери летище/хотел/летище; 
  • допълнителни екскурзии; 
  • мероприятия по желание; 
  • 10 кг чанта на борда (55 x 40 x 20 см );
  • медицинска застраховка.
  • разходи за градски транспорт и разходи от личен характер.

Дестинации