calisto.bg

Екскурзия Париж на длан

Продължителност: 8 дни / 7 нощи

Вид транспорт:
Самолет

Маршрут: София-Париж-София

Дати на отпътуване:

Оферта №: Е-16

Цена от: 1285 лв.


Резервирай
   Париж – градът на мечтите; Париж – градът на светлините, градът на кулинарното изкуство, градът на архитектурните постижения, градът на любовта, градът на дългите разходки и приказни мечти … Париж има милион места, които да предизвикат интереса Ви и да забравим за скуката в този прекрасен град.
   Париж е столица и най-голям град на Франция. Река Сена преминава през него, като го разделя на две части. Реката е известна с кейовете, в голямата част озеленени и запазени за разходка, с букинистите – продавачи на книги на открито и с историческите мостове, свързващи северната и южната част на Париж.

Пакетни цени на човек в лева според категорията хотел:

Хотели
ВСЕКИ  ЧЕТВЪРТЪК, ПЕТЪК И СЪБОТА
Възр. в двойна стая   Единична стая 3-ти възр. Дете до 12г.
с 2-ма възр.
2* Jeff https://www.booking.com/hotel/fr/jeff.bg.html
01.01.2020-31.10.2020 1285 по запитване OR по запитване
2* Royal Mansart/ 2* Gerando
01.01.2020-31.10.2020 1305 по запитване OR по запитване
3* Marena
01.01.2020-31.10.2020 1380 по запитване OR по запитване
3*+ Palm Opera/ Lorette Opera/ George Opera/ Monterosa/ Eden Opera
01.01.2020-31.10.2020 1599 по запитване OR по запитване
 

ПРОГРАМА

Ден 1
Полет за Париж с авиокомпания “Air France“ или “Bulgaria Air“ или друга авиокомпания. Пристигане в Париж и групов трансфер от летището до избрания хотел. Настаняване. Свободно време.
Ден 2
Закуска. Пешеходна разходка с високо квалифициран рускоговорящ екскурзовод на историческия център с посещение на Парижката света Богородица и латинския квартал (среща при входа на Парижката света Богородица).
Свободно време.
Ден 3
Закуска. Начало на панорамна обиколка на Париж (около 3ч.) с автобус и екскурзовод (среща на стълбите на Операта/ Opera Garnier). Разглеждане районите на Старата опера, Лувър, о-в Свети Людовик, кметството, Новия мост, моста Алексансър III, площад „Конкорд”, Мадлената и фотопауза при Дома на инвалидите. Разходка в града на Новия век – Дефанс. Обиколката завършва с посещение на музея на парфюмите “Fragonard“. Свободно време.
Ден 4
Закуска. Пешеходна екскурзия на Монмартр (около 2ч.) – един от най-живописните квартали на Париж – площад Тертр и църквата Сакре Кьор. Свободно време.
Ден 5
Закуска. Автобусна екскурзия Версай (3.5-4 часа) – посещение на целия дворцов комплекс.
Следобяд – посещение на Лувъра с екскурзовод.
Ден 6 - Ден 7
Закуска. Свободен ден.
Ден 8
Закуска. Групов трансфер до летището и полет за София.
  • самолетен билет София/Париж/София;
  • летищни такси стойност 240 лева към 01.11.2019;
  • групови трансфери летище/хотел/летище;
  • 7 нощувки със закуски в хотел от избраната категория;
  • екскурзоводско обслужване на руски език;
  • панорамна обзорна екскурзия на Париж пешеходна екскурзия из историческия център на Париж;
  • посещение на музея на парфюмите “Fragonard”;
  • пешеходна разходка Монмартр посещение на музея Лувър с екскурзовод посещение на двореца Версай с екскурзовод медицинска застраховка с лимит 5000 евро (за лица над 65 г. се доплаща)
  • индивидуален трансфер летище-хотел-летище: 55 евро на човек (при минимум двама пътуващи);
  • допълнителни екскурзии

Забележки:

 
*Агенцията предлага хотели от 2* до 5*. В случай, че желаете по-висока категория хотел от посочените в таблицата, моля, изпратете запитване на office@calisto.biz

*Цената на екскурзията е калкулирана в икономична класа за самолетен билет. При изчерпване на местата за тази цена, се налага доплащане за самолетен билет.

*Поредността на провеждане на включените в цената екскурзии зависи от деня на пристигането.

*Трансферите летище-хотел-летище са съобразени с полетите на руската група. В случай, че Вашето полетно разписание не съвпада с това на групата, може да се придвижите с обществен транспорт или да доплатите за индивидуални трансфери.

*Рускоговорящите екскурзоводи по програмата са изключителни професионалисти и са лицензирани от Министерството на туризма. Те правят екскурзията неповторима и уникална.

ВСИЧКИ ХОТЕЛИ се намират в центъра на Париж, в 9-ти/ 10-ти район, разположен между Опера Гарниер, Монмартр, Големите Булеварди и Площад Република. Това е на пешеходно разстояние от Операта (където са сборните пунктове за туристическата програма) или на 2-3 спирки с метро, а престижните хотели 4* се намират в непосредствена близост до Операта и Мадлената – на кратко пешеходно разстояние;

Трансфера от летището в Париж до хотела е с кола или микробус. Чакат Ви с табела с Вашето име до 1 час след кацане на самолета по РЕДОВНОТО му разписание. След този 1 час трансфера Ви се счита за консумиран – независимо от причините за Вашето евентуално неявяване или евентуално забавяне. За обратния трансфер ще Ви вземат от фоайето на хотела в час, указан във ваучера и програмата (около 3 часа преди полета).  2 дни преди отпътуване всеки турист получава програма с часовете на провеждане на мероприятията и сборните пунктове;
Дните и часовете за провеждане на ВСИЧКИ екскурзии се променят, според дните на пристигане, празнични и почивни дни, работно време на музеи, катедрали, графика на сборните групи и много други фактори – но се фиксират в окончателната програма, която ще получите 2 дни преди отпътуване.

Тази окончателна програма НЕ МОЖЕ да бъде променяна според индивидуалните предпочитания на туриста – ТЯ Е ОКОНЧАТЕЛНА и гарантира туристическата програма, която Ви е включена в цената!

Сборни пунктове: повечето туристически мероприятия, с изключение на Лувър, започват от сборен пункт – стълбите на Опера Гарниер (Операта).
Някои от пешеходните турове включват придвижване с метро. Разходите за метро са за сметка на туристите.
Местната фирма партньор си запазва правото на разместване в дните на изпълнение на мероприятията по програмата, но всички включени в цената, ще се състоят.
 

Допълнителни екскурзии:

График за провеждане на допълнителни екскурзии до 31.10.2020г.:
Екскурзия Цена в евро
възрастен/ дете до 11.99 години
Ден на провеждане Място за среща
Обзорна автобусна екскурзия по Париж  (3 часа) – Акценти: Опера Гарниер, Лувър, Нотр-Дам, Tриумфалната Арка, Айфелова кула и много други. 25 20 вторник, неделя Опера Гарниер
Автобусна екскурзия Версай (3.5-4 часа)
посещение на целия дворцов комплекс.
60 50 сряда Опера Гарниер
Автобусна екскурзия Фонтенбло  (3.5-4 часа) Една от най-старите кралски резиденции. И една от четирите любими на Наполеон I. 55 50 понеделник Опера Гарниер
Пешеходна екскурзия в Лувър (2 часа) 45 25 сряда Паметник Людовик XIV
Пешеходна екскурзия «Исторически център Париж» (2 часа): Нотр-Дам и Латинския квартал. 20 15 вторник, неделя Парижка Св. Богородица
Пешеходна екскурзия по Монмартр (2 часа) с посещение на базиликата Сакре-Кер. 20 15 петък
събота
Площада на Мулен Руж
Целодневна екскурзия по замъците на Лоарска долина (12 часа) с посещение на замъците  Шансон, Амбоаз, Шамбор. 110 90 четвъртък Опера Гарниер
Целодневна екскурзия по Нормандия (12 часа)  с посещение на градовете Руан, Довил, Тровил. 100 80 вторник Опера Гарниер
Посещение на Дисниленд – трансфер в едната посока + входен билет за 1 парк 120 80 четвъртък    Опера Гарниер
Нощен Париж + билет за разходка с корабче по р. Сена 40 30 понеделник Опера Гарниер
 

Дестинации